Vitaliteitscoaching

Ik help je weer op ADEM komen

Het is belangrijk om te erkennen dat je niet alles alleen hoeft te doen en dat het oké is om hulp te vragen. Door advies of begeleiding te zoeken, kun je sneller tot inzicht komen en stappen zetten om je vertrouwen te vergroten.

Vertrouwen is enorm krachtig en leidt tot meer succes in je werk als in je privéleven.

Soms denk je dat alles perfect moet, het is nooit goed genoeg. En je weet ook: niemand is perfect en iedereen maakt fouten. Het is echter de manier waarop je ermee omgaat die bepaalt hoeveel vertrouwen je hebt in jezelf. Zie fouten als leermomenten en gebruik ze om te groeien en sterker te worden.

Door actief te werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen, zul je merken dat je meer succes en geluk ervaart, zowel in je werk als in je privéleven. Vertrouwen is immers de sleutel tot het behalen van doelen en het aangaan van nieuwe uitdagingen.

Zeker zijn van jezelf brengt geluk en het bereiken van doelen gaat makkelijker.

Meer vertrouwen zorgt voor meer vitaliteit.

Meer vitaliteit zorgt voor het maken van gezondere keuzes.

Gezondere keuzes zorgt voor meer vitaliteit.

Persoonlijke vitaliteit

Als vitaliteitscoach begeleid ik jou naar een gezonder en vitaler leven.
Ik begeleid jou bij het stellen van doelen en het ontwikkelen van een plan om deze doelen te bereiken. Ik zal je inspireren en zorgen dat je net die laag dieper kijkt naar hoe je je huidige patronen aan kunt pakken, zodat je echt stappen zult maken naar een fitter en rustiger lijf en hoofd.

Binnen het coachingstraject zal ik ook focus leggen op het ontwikkelen van veerkracht en het omgaan met stressvolle situaties. Ik kan je technieken aanleren om je mentale en emotionele veerkracht te vergroten, zodat je beter kunt omgaan met uitdagingen en tegenslagen.

Kortom, samen met mij kun je jouw persoonlijke reis naar een gezonder en vitaler leven beginnen!

Organisatie vitaliteit

Als vitaliteitscoach kan ik je ondersteunen bij het bevorderen van de vitaliteit van je medewerkers. Samen kunnen we kijken naar welke aspecten van vitaliteit belangrijk zijn binnen jouw organisatie en hoe we deze kunnen versterken.

Waar ligt de focus? Het verbeteren van fysieke gezondheid, de mentale en emotionele vitaliteit zijn mogelijke doelen voor jouw organisatie.
Dit kan door aandacht te gaan geven aan een gezonde werkomgeving, het stimuleren van lichaamsbeweging, stressmanagement en het creëren van een positieve werkomgeving.

Wil je dat jouw organisatie medewerkers heeft die met meer aandacht, energie en plezier aan het werk zijn?

Over Djieuwke Rosink

Als gecertificeerd vitaliteits- en leefstijlcoach, ACT coach, Ademcoach en NLP practioner, ben ik opgeleid om mensen te begeleiden naar een gezonder en meer gebalanceerd leven. Ik geloof dat vitaliteit en energie hand in hand gaan met een goede leefstijl en een positieve mindset.

Als vegetarisch kok heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de keuken en met het bereiden van gezonde en smakelijke maaltijden. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe recepten en ingrediënten om mijn kookvaardigheden te verbeteren en mijn passie voor gezond eten te delen.

In het verleden ben ik bemiddelaar en leidinggevende geweest, wat mij waardevolle ervaring heeft gegeven in het omgaan met mensen en het oplossen van conflicten. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om empatisch te zijn en open te staan voor verschillende perspectieven.

Ook ben ik een enthousiaste moestuinliefhebber en spendeer ik veel tijd in mijn tuin om groentes en kruiden te verbouwen. Het werken in de moestuin brengt mij rust en voldoening, en het geeft me een gevoel van verbondenheid met de natuur.

Als moeder van twee kinderen weet ik hoe belangrijk het is om balans te vinden tussen het zorgen voor anderen en het zorgen voor jezelf. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te blijven ontwikkelen en te groeien, zowel op persoonlijk als professioneel gebied.

Al deze verschillende aspecten van mijn leven komen samen in mijn werk als coach en begeleider. Ik vind het inspirerend om mensen te helpen hun eigen kracht en potentieel te ontdekken, en hen te ondersteunen bij het vinden van meer vitaliteit en energie in hun leven.

“Als mensen de capaciteit hebben om iets te kiezen, dan hebben ze ook het vermogen om het te veranderen.” Madeleine Albright

Coaching

Zelfcompassie

Vanuit de compassie die je hebt voor jezelf, maak je makkelijker keuzes die goed zijn voor jou. 

Meer zelfcompassie zorgt voor zelfvertrouwen en meer vitaliteit.

Wanneer je het steeds weer lastig vindt om jezelf op de 1e plek te zetten en je daardoor ervaart dat je nu echt beter voor jezelf mag gaan zorgen, dan is dit traject echt iets voor jou.

Van druk druk naar geluk

Heb je het gevoel altijd ‘aan’ te moeten staan? Je weet niet hoe snel de dagen, de weken, maanden en jaren voorbij zijn gegaan, en opeens besef je je dat je eigenlijk veel te druk bent om te kunnen genieten van je vrije tijd, je gezin, je vrienden, je partner, je….

En bovenal, wat doet het inmiddels met jouw gezondheid?

Dit traject maakt je duidelijk hoe je het wel wilt en hoe je dit kunt gaan aanpakken.

Retreat 'Kom op adem'

Letterlijk.

Een heel weekend waarin je ervaart hoe het kan zijn wanneer je echt tot rust komt.

In een heerlijke, comfortabele setting, op een prachtige plek, met stevige inzichten en tijd voor jezelf.

Mindfulness, ademsessies, yoga, inzichtsessies en heerlijke voeding. Gegarandeerd een ervaring om nooit meer te vergeten.

Ruimte voor 12 deelnemers. Aanmelden kan al, wees snel want we zitten op een gewilde en prachtige plek voor retreats.

Inspiratie

Moetisme
Van djieuwke / 9 mei 2022

Moetisme

Moetisme Het eeuwige moeten van jezelf, ken je dat?  De kramp in je hoofd om van alles in eén dag’te...

Lees verder
Opnemen – Verwerken – Loslaten
Van djieuwke / 31 maart 2022

Opnemen – Verwerken – Loslaten

Opnemen - Verwerken - Loslaten De natuurlijke weg van voeding is dat je het eerst opneemt, dan gaat je lichaam...

Lees verder
Van djieuwke / 18 maart 2022

Je weerstand en je manier van water drinken

bulkdrinken: waarom beter voor onze gezondheid en hoe komt dat?

Lees verder

Reviews

Tijd voor een kennismaking

Vul bijgaand formulier in en dan neem ik contact met je op om kennis met je te maken. Uiteraard ben je vrij om mij direct contact op te nemen.