Ademcoaching

Bewust verbonden ademen

Ervaar wie je werkelijk bent via je adem

Tijdens een individuele sessie bewust verbonden ademen gaat we naar de diepere laag via een vloeiende diepere ademhaling.

Onderdrukte emoties, vastgeroeste patronen,  blokkades krijgen de kans om  los te worden gemaakt waardoor er ruimte ontstaat om ‘erdoor’ te ademen en ze los te laten. Deze manier van ademen wordt vaak als transformatief, helend en verlichtend ervaren. Je rugzak wordt lichter gemaakt, energie, levensvreugde en creativiteit kan weer stromen.

Ademsessie 1-op-1

Door bewust verbonden ademen begeleid ik je om zelf jouw energetische balans te herstellen. Tijdens deze intense, transformerende vorm van ademwerk verbind je bewust de in- en uitademhaling met elkaar, zonder tussenpauzes.

Door deze intense manier van ademen zetten we samen een proces van bewustwording in gang. De onderdrukte emoties en gevoelens, de blokkades, komen naar de oppervlakte waardoor er ruimte ontstaat om ze te verwerken en los te laten.
Door op deze manier te ademen ervaar je een diepe ontspanning in je lichaam na afloop van de sessie.

Deze 1-op-1 ademcoaching is een deep dive naar jouw authentieke kern. Via de verbonden ademhaling zakken we naar dat laagje waar het verstand niet bij kan (je lichaamsbewustzijn). Geblokkeerde energie of opgekropte emoties kunnen zich losmaken. Laag per laag laat je los wat je niet meer dient. Een transformatieve verbindende ademsessie lucht op!

Na de ademsessie voel je een diepe innerlijke rust en is er ruimte om levensenergie te laten stromen wat te merken is aan de flow in je creativiteit en levensvreugde. 

Voor wie?

Deze bewust verbonden ademsessie is geschikt voor jou,  als je opnieuw rust in hoofd en hart wil en bepaalde vastgeroeste patronen en emoties wil loslaten.

Bewust verbonden ademen is niet aangeraden wanneer je zwanger bent, snel geneigd bent om te dissociëren of wanneer je kampt met long- of hartproblemen, epilepsie of hoge bloeddruk. Bij twijfel, graag een seintje vooraf. Ik stuur sowieso een disclaimer voorafgaand aan de sessie.

Carrie

Manon

AGENDA

Donderdag 18 april om 19.30 uur

Lokatie: Studio 10 in Hengelo (ov)

(studio10hengelo.nl)

Zondag 26 mei om 14.00 uur

Lokatie: Studio 10 in Hengelo (ov)

Zondag 2 juni om 14.00 uur

Lokatie: Studio 10 in Hengelo (ov)

Deelname kost € 35

inclusief thee en lekkers.

Weekend Retreat 

6 t/m 8 september 2024

Zie hier meer informatie over deze retreat.

Meld je aan via de knop onderaan deze pagina of mail me via dit adres.

Workshop of Ademcirkel

Ervaar wat je kunt met je adem

In een kleine setting laat ik je kennismaken met een aantal ademtechnieken, die je kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Ontspanningsoefeningen, meer lichaamsbewustzijn creëren en een intentie zetten, zijn onderdelen van deze workshop.

Met die intentie ga je dieper in het proces, wanneer we de bewust verbonden ademhalingssessie gaan ervaren, als afsluiting van deze workshop.

Zak dieper in je lijf en ervaar wat het jou kan opleveren in je dagelijkse leven.

Ben je nieuwsgierig naar wat ademwerk of een ademsessie voor jou kan betekenen?

Dan is deze workshop echt iets voor jou om aan deel te nemen.

Manon

Hoe ga ik te werk?

Tijdens deze transformerende ademhalingssessie begeleid ik je met zachte ademinstructies op het ritme dat jouw lichaam aangeeft.

De ademsessie begint rustig om na een tijdje naar een ademritme over te gaan die  steeds dieper en bewust verbonden is met focus op inademhaling.  

Tijdens het verloop van de sessie kunnen gevoelens, herinneringen, blokkades naar boven komen. Dit kan soms intens zijn, maar ik bied de ondersteuning om jou door hetgeen opkomt heen te loodsen op een veilige en liefdevolle manier zodat je door kan ademen en je de beleving kan loslaten.

Met deze intense manier van ademen stap je in een proces waarbij laag per laag  geblokkeerde energie terug los kan komen.

Na de diepe, intense en begeleide ademsessie,  zak je in een diepe staat van ontspanning met nieuwe verruimende inzichten. 

We nemen ook de tijd om je de ervaring te delen en eventuele inzichten te bespreken.

Dit biedt een kans om de sessie te integreren en de volgende stappen in je persoonlijke groei te nemen.

Vanuit dit stukje zelfbewustzijn ga je terug leven vanuit je natuurlijke innerlijke kracht.

Vaak een ware transformatie!

Ik zorg voor een veilige, rustige geborgen setting .

Ook zin om de stress uit je lijf te ademen?

De individuele begeleiding bewust verbonden ademen duurt ca. wee uur, incl. intake en nabespreking.

Investering in deze reset: € 95 per sessie.

Wanneer je liever een traject aangaat, zodat je echt stappen kunt maken en je oude patronen achter je kunt laten, kies dan voor het ADEM traject van 6 sessies.

Investering € 475 per traject.