Kom op ADEM Retreat

Geïnspireerd en gevoed worden, weer helder hebben wat voor jou belangrijk is. Verzorgd en verwend en in verbinding met jezelf, je waarden en de mensen om je heen. En dan weer stevig staan voor wie je bent.

Een weekend waarin JIJ centraal staat.

Je geeft jezelf rust, ruimte & aandacht en dit weekend kun je bijkomen en weer opladen.

Heerlijk vegetarisch eten, lekkere en gezonde tussendoortjes, ademsessies, yoga, nieuwe inzichten opdoen en genieten van de prachtige natuur. Want daar zitten we middenin.

In het bos, daarom veel zuurstof & rust.

Kom helemaal op ADEM.

Ellen

Previous slide
Next slide

Een rustgevende retreat met de kracht van je eigen adem.

Zo zie ik zelf een retreat het liefst, met ademcirkels, yogasessies, wandelingen in de prachtige natuur, heerlijk vegetarisch eten, fijne mensen om te leren kennen en dan ook nog nieuwe inzichten over mij zelf en de richting die ik op wil.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat we in een veilige, comfortabele setting kunnen ervaren wat de stilte en rust met ons kan doen.

Je hoeft niets, je mag overal aan mee doen. Voor de ervaring is het uiteraard wel mooi als je zoveel mogelijk mee doet, maar nogmaals, dat is helemaal aan jou.

In dit fijne en relaxte programma kun je diepere niveaus van verbinding met jezelf, je eigen lichaam en de natuur gaan ervaren.

Heb je behoefte aan rust, verdieping, zelfontwikkeling, beweging, gezondheid, natuur, warmte, verbinding. goed en lekker eten en echt tijd voor jezelf?

Praktisch

Het Kom op ADEM Retreat duurt van vrijdagmiddag 16.00 tot zondagmiddag 16.00 uur.

De lokatie is in de Oerboerderij in De Lutte (Overijssel).

Dagelijks doen we een gezamenlijke ademsessie. Ervaar daarin wat de kracht van je eigen adem jou kan brengen.

Door bewust te ademen, kun je blokkades en beperkende overtuigingen loslaten en ruimte creëren voor heling en transformatie. Dit kan leiden tot meer innerlijke rust, balans en vreugde in je leven.Dit proces kan intens zijn en kan emotionele reacties, fysieke sensaties en diepe inzichten naar boven brengen.

Ik nodig je uit om tijdens deze retreat open te staan voor de mogelijkheden die zich aandienen om met een open hart en mind deze reis naar binnen te maken.  Wanneer we leren om bewust aanwezig te zijn in dit moment en daarin te mogen ontspannen zal dit zoveel meer vrijheid in het leven opleveren.

Daarnaast staat yoga op het programma en een mooie creatieve workshop, met name gericht op hoe zorg je dat je meer vanuit je HART gaat leven?

Het ontbijt, de lunch en het diner zijn volledig vegetarisch. Ook alle tussendoortjes zijn zowel lekker als gezond.

Vrijdag is de ontvangst en maken we kennis met elkaar en met ons fijne thuis voor dit weekend.

Zondag is de afsluiting en tussendoor is een mooi programma, zodat je met rust in je hoofd en je lijf weer huiswaarts mag gaan.

Je verblijft op een fijne lichte kamer die je helemaal voor jezelf hebt. Wanneer je met z’n 2-en wilt komen, dan zijn er enkele wat grotere kamers beschikbaar.

Alle yogamateriaal is aanwezig en je kunt van alles onbeperkt gebruik maken.

Na drie heerlijke, soms misschien lastige, leerzame en inspirerende dagen nemen we op zondag rond 16.00u afscheid van elkaar en ga je gevoed en geïnspireerd weer naar huis. 

En ook

Wandelingen in de prachtige natuur om onze boerderij heen.
Een goed gesprek bij het haardvuur,
absolute me-time, alles nodigt uit om mee te doen, maar wil je het niet, is dat ook helemaal goed. Doen wat voor jou prettig voelt, daar draait het om. 

Voeding, goed voor buik en brein en een
lekker bed en kamer voor jou alleen, een fijne gezellige woonkamer met houtkachel en lekkere chillplekken, zodat je helemaal tot rust mag komen.

En nog veel meer fijns!

Elles

Petra

Een retreat, wat kun je verwachten?

In het drukke leven vinden we niet altijd de rust en ruimte die we vaak wel nodig hebben. Dit weekend is dan een mooie manier om te komen tot rust en bezinning.

Even afstand kunnen nemen  maakt dat je vaak veel helderder ziet hoe je verder kunt groeien in je leven.

Dus kom en voel je welkom en zorg voor meer compassie en liefde voor jezelf!

Deze prachtige plek is gelegen midden in het bos in Twente en je waant je hier ver van de bewoonde, drukke buitenwereld.

Toch goed bereikbaar, maar ligt mooi verscholen. Elk jaargetijde is het hier weer anders, echt genieten van de natuur.

Wakker worden met de vogelgeluiden en misschien spot je wel een ree in het landschap vanuit je kamer of een paar mooie hazen die spelen in het veld.

Kom op ADEM retreat

Een relaxt en inspirerend weekend in Twente.

Voor wie: voor iedereen die rust in zijn leven nodig heeft, wat meer veerkracht en energie wil krijgen.
Met hoeveel: max. 12 personen.
Wanneer: Vrijdag 6 t/m zondag 8 september 2024.
Waar: De Lutte, Overijssel.
Kosten (All-in):  € 499  voor een eigen kamer  € 450 voor een gedeelde kamer (incl. BTW voor particulieren, excl. BTW voor zzp / bedrijven).

Ga je mee?

Meld je aan en dan ben jij erbij!
Kom je alleen of samen met iemand anders?

Vul bijgaand formulier in om je aan te melden voor een retreat.  Je ontvangt van mij een bevestiging. Jouw plek is definitief nadat de factuur is voldaan.