Persoonlijke Vitaliteit

Wat maakt dat jij lekker in je vel zit?
Dat zal niet met 1 antwoord uit te leggen zijn. Maar dat je dat verlangt, dat lijkt me heel vanzelfsprekend.
Voor jou ook?
Maar voelt het niet zo en wil je nu echt andere keuzes gaan maken, als het op je fysieke of mentale gezondheid aankomt?

Het leven kan soms hard zijn, en dan gaat het er met name om die keuzes te maken, die in lijn zijn met jouw waarden en om je beste leven te leven. Kwetsbaarheid en durven kijken naar waar het in werkelijkheid om draait, is dan wat jou kan helpen. Tegenslagen horen bij het leven en hoe ga jij ermee om? Soms kom je op een punt in je leven dat je echt de tijd wilt nemen om te reflecteren, je te laten inspireren en nieuwe inzichten op te doen. Voed jezelf dan met iemand die kan helpen reflecteren, inzicht kan bieden en je kan ondersteunen op je reis, zonder je proces over te nemen.

Als je met mij werkt, help ik je focus en vertrouwen te krijgen om te kunnen omgaan met alles wat er op je pad komt, en stappen te zetten richting het leven dat je wilt. Bekijk hieronder hoe we samen kunnen werken!

Herken je dit?

 • je voelt je – zeer regelmatig – moe
 • werk en privé lopen door elkaar heen
 • je hebt problemen met slapen
 • je kunt je moeilijk concentreren
 • je hebt het gevoel continu ‘aan’ te staan
 • je kunt je maar moeilijk ontspannen
 • je bent prikkelbaar, hebt een kort lontje
 • je voelt je uit balans
 • je ziet ook tegen leuke dingen op
 • je hebt geen overzicht meer
 • je bent snel emotioneel
 • je voelt je angstig en paniekerig
 • je zou het liefst de boel ontvluchten

Coaching

Ademsessie

Tijdens een individuele sessie bewust verbonden ademen gaat we naar de diepere laag via een vloeiende diepere ademhaling.

Onderdrukte emoties, vastgeroeste patronen,  blokkades krijgen de kans om  los te worden gemaakt waardoor er ruimte ontstaat om ‘erdoor’ te ademen en ze los te laten. Deze manier van ademen wordt vaak als transformatief, helend en verlichtend ervaren. Je rugzak wordt lichter gemaakt, energie, levensvreugde en creativiteit kan weer stromen.

Van druk druk naar geluk

Heb je het gevoel altijd ‘aan’ te moeten staan? Je weet niet hoe snel de dagen, de weken, maanden en jaren voorbij zijn gegaan, en opeens besef je je dat je eigenlijk veel te druk bent om te kunnen genieten van je vrije tijd, je gezin, je vrienden, je partner, je….

En bovenal, wat doet het inmiddels met jouw gezondheid?

Dit traject maakt je duidelijk hoe je het wel wilt en hoe je dit kunt gaan aanpakken.

Retreat 'Kom op adem'

Letterlijk.

Een heel weekend waarin je ervaart hoe het kan zijn wanneer je echt tot rust komt.

In een heerlijke, comfortabele setting, op een prachtige plek, met stevige inzichten en tijd voor jezelf.

Mindfulness, ademsessies, yoga, inzichtsessies en heerlijke voeding. Gegarandeerd een ervaring om nooit meer te vergeten.

Ruimte voor 12 deelnemers. Aanmelden kan al, wees snel want we zitten op een gewilde en prachtige plek voor retreats.

Over Djieuwke Rosink

Als gecertificeerd vitaliteits- en leefstijlcoach, ACT coach, Ademcoach en NLP practioner, ben ik opgeleid om mensen te begeleiden naar een gezonder en meer gebalanceerd leven. Ik geloof dat vitaliteit en energie hand in hand gaan met een goede leefstijl en een positieve mindset.

Als vegetarisch kok heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de keuken en met het bereiden van gezonde en smakelijke maaltijden. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe recepten en ingrediënten om mijn kookvaardigheden te verbeteren en mijn passie voor gezond eten te delen.

In het verleden ben ik bemiddelaar en leidinggevende geweest, wat mij waardevolle ervaring heeft gegeven in het omgaan met mensen en het oplossen van conflicten. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om empatisch te zijn en open te staan voor verschillende perspectieven.

Ook ben ik een enthousiaste moestuinliefhebber en spendeer ik veel tijd in mijn tuin om groentes en kruiden te verbouwen. Het werken in de moestuin brengt mij rust en voldoening, en het geeft me een gevoel van verbondenheid met de natuur.

Als moeder van twee kinderen weet ik hoe belangrijk het is om balans te vinden tussen het zorgen voor anderen en het zorgen voor jezelf. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te blijven ontwikkelen en te groeien, zowel op persoonlijk als professioneel gebied.

Al deze verschillende aspecten van mijn leven komen samen in mijn werk als coach en begeleider. Ik vind het inspirerend om mensen te helpen hun eigen kracht en potentieel te ontdekken, en hen te ondersteunen bij het vinden van meer vitaliteit en energie in hun leven.

Doe eens gek & start vandaag

Want

Iedere keer probeer je het weer, want het lukt je vast nog een keer, op je eigen manier.
Je hebt toch zeker wel genoeg wilskracht of discipline? Wat houdt je tegen of hoe kom jij wel in beweging? Welke obstakels heb jij te overwinnen? En hoe ga je om met lastige situaties? Wat maakt dat je blijft doen wat je altijd doet? Je kunt van alles willen veranderen, is het jezelf in beweging brengen, je beter voeden of meer rust creeren, als je jezelf dat niet gunt, diep van binnen, hoe denk je dat te gaan doen? Hoe krijg je daadwerkelijk meer ZelfWAARDEring en maak je wel die stappen die je gaan brengen waar jij wilt zijn? Hier ga ik jou mee helpen. Omdat je dat waard bent.

Hoe?

Het coachingstraject is individueel afgestemd op JOU. Jij bent degene om wie het bij mij draait. Samen kijken we naar jouw doelen en op welke termijn dat voor jou haalbaar is. De meeste trajecten duren ca. 6 sessies. Hiermee kun je echt het verschil voor jezelf maken.

Omdat

Je het meer dan WAARD bent om eens extra LIEF te zijn voor jezelf. Wie heeft je ooit verteld dat je alles alleen moet doen en uit moet vogelen? En, als je nu niks doet, wanneer wel?

Kom op ADEM

Intakegesprek.

Voor de start van elk traject starten we met een intakegesprek. Hoe gaat het nu met jou, wat zijn je verlangens, wat wil je bereiken en welke doelen gaan we stellen. Wanneer je beslist om het traject in te gaan, dan is dit gesprek gratis. Kennismaken is overigens altijd gratis.

Na ons kennismakingsgesprek maak ik voor jou een trajectvoorstel, waarin je heel duidelijk kunt zien wat jouw investering voor het traject zal zijn. Dan kun je altijd beslissen om wel of niet het traject in te gaan.

Voor particulieren is dit bedrag incl. BTW.

Wacht niet langer & zet nu die stap en krijg dat fitte lijf & hoofd!

Vul bijgaand formulier in en dan neem ik contact met je op om kennis met je te maken. Uiteraard ben je vrij om mij direct contact op te nemen.

Of boek hier gelijk een kennismakingsgesprek met mij, altijd GRATIS & vrijblijvend!