Djieuwke

Mijn verhaal

Geboren in een klein dorpje onder de rook van Rotterdam, getogen in diverse plekken in Nederland en een ‘ik vertrek’ beweging gehad naar Tsjechië. 

Als meisje speelde ik vaak buiten, op het meertje waaraan we woonden, met een zeilbootje (wat me redelijk af ging) of op de surfplank van m’n broer (dat was meer tobben) en toen nog schaatsen in de winter. Of in de tuin, waar ik restaurantje, postkantoortje, juf of moeder speelde. Maar vooral de baas, zelfstandig dat wilde ik altijd al zijn.

Het mooiste wat ik mag doen in mijn leven, heel cliché maar waar, is moeder zijn.  En het leukste van mijn werk heb ik nu als coach samen gebracht. De ander begeleiden naar een goed gevoel, een betere koers of samen kijken naar hoe het anders kan, beter, mooier, leuker, prettiger, rustiger.

Ik ben nog altijd op onderzoek. Wil ik graag begrijpen wat mij en de mensen om mij heen beweegt. Hoe het komt dat wij doen zoals wij doen. En hoe we er samen het beste uit kunnen halen.

Mijn missie

Meer vitaliteit bij mensen. Dat is mijn missie.

Omdat ik geloof dat wanneer mensen zich vitaler voelen, meer kunnen, meer veerkracht en meer sfeerkracht laten zien. En dat mensen graag lekker in hun vel willen zitten, zich gezond willen voelen, zowel lichamelijk als geestelijk. 

Ook dat dat soms niet makkelijk is, dat je wordt tegengehouden, dat je voelt dat je niet verder komt en dat iets jou op de rem zet.

Ieder mens wil graag ergens bij horen en een zinnige bijdrage leveren aan iets dat voor hem belangrijk is. 

Ergens vol voor willen gaan en de ruimte krijgen om te zijn wie je werkelijk bent. 

Een omgeving waarin meer sfeerkracht is, is ook ruimte voor meer daadkracht en kun je meer op adem komen.

Dat ze vol willen gaan voor een organisatie waar ze de ruimte krijgen om te zijn wie ze werkelijk zouden kunnen zijn. Een omgeving waar meer sfeerkracht is, is ook meer daadkracht. 

Een hogere mate van creativiteit en geluk. Daar wil ik graag aan bijdragen.

Over Djieuwke Rosink

Als gecertificeerd vitaliteits- en leefstijlcoach, ACT coach, Ademcoach en NLP practioner, ben ik opgeleid om mensen te begeleiden naar een gezonder en meer gebalanceerd leven. Ik geloof dat vitaliteit en energie hand in hand gaan met een goede leefstijl en een positieve mindset.

Als vegetarisch kok heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de keuken en met het bereiden van gezonde en smakelijke maaltijden. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe recepten en ingrediënten om mijn kookvaardigheden te verbeteren en mijn passie voor gezond eten te delen.

In het verleden ben ik bemiddelaar en leidinggevende geweest, wat mij waardevolle ervaring heeft gegeven in het omgaan met mensen en het oplossen van conflicten. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om empatisch te zijn en open te staan voor verschillende perspectieven.

Ook ben ik een enthousiaste moestuinliefhebber en spendeer ik veel tijd in mijn tuin om groentes en kruiden te verbouwen. Het werken in de moestuin brengt mij rust en voldoening, en het geeft me een gevoel van verbondenheid met de natuur.

Als moeder van twee kinderen weet ik hoe belangrijk het is om balans te vinden tussen het zorgen voor anderen en het zorgen voor jezelf. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te blijven ontwikkelen en te groeien, zowel op persoonlijk als professioneel gebied.

Al deze verschillende aspecten van mijn leven komen samen in mijn werk als coach en begeleider. Ik vind het inspirerend om mensen te helpen hun eigen kracht en potentieel te ontdekken, en hen te ondersteunen bij het vinden van meer vitaliteit en energie in hun leven.

"A little inside information"

Previous slide
Next slide
  • Ik heb inderdaad een Friese naam, ‘geërfd’ van mijn lieve oma, die wel in Friesland is geboren.
  • Ik ben een behoorlijke snoepkont en lekkerbek. Hou van echt goeie drop en chocolade. Echter mijn vuistregel voor alles is de 80-20 regel. Dus zorg dat ik dat ik mezelf daarin een halt kan toeroepen en zorg dat die 80% andere voeding gezond voor me is. Daarom ben ik 80 % van de tijd vegetariër en eet ik sinds 6 jaar sowieso geen varkensvlees meer. Gewoon, omdat ik het súperzielig vind.
  • Ik ben een beetje een rommelkont. Daardoor mislukt de helft van mijn oogst in mijn moestuin elk jaar, echter over de andere helft ben ik dan steeds weer reuze verbaasd en levert me echte geluksmomentjes op.
  • Ik heb een jaar een vegetarische kook opleiding gevolgd en sindsdien heb ik een fetisj voor kookboeken met groenten. Vooral mijn kinderen vinden het nu wel genoeg.
  • Ik kijk geen journaals en talk-shows, omdat het me onrustig maakt als ik het wel doe.
  • Ik sport 3-4 x per week, wandel elke dag met mijn hond Olaf en doe dit omdat ik blij wordt van buiten zijn en ook omdat ik van lekker eten houd. Zo blijf ik lekker fit.
  • Ik vind het mooiste wat er is, is lachen tot je in je broek plast!

Tijd voor een kennismaking

Vul bijgaand formulier in en dan neem ik contact met je op om kennis met je te maken. Uiteraard ben je vrij om mij direct contact op te nemen.